Home Kultura Sridom u Sridu Ako radimo isto, sve će isto biti, povijest će...

Sridom u Sridu Ako radimo isto, sve će isto biti, povijest će se ponavljati

738
0
Naučili smo živjeti sa Coronom, spoznali  smo istinske vrijednote života i dragocijenost imuniteta. Obznanilo se kako imunitet nema povezanosti sa bogatstvom, ni pozicijom, ni ljepotom, ni trendom, ni brendom.
Bjelodano je kako medijske vijesti nisu obvezno istinite, ali je svaka vijest ciljano upućena, te možemo zaključiti kako je medijski rat stvarnost u kojoj živimo.
Izjava Špirića kako SNSD neće u HB Županiji  kreirati vlast sa izbačenim članovima HDZ- a me pogodi kao “GROM IZ VEDRA NEBA” i iz prve mi u glavu dođe misao: – otkud pravo tebi iz BL da vladaš i određuješ, narod će odrediti a ne “Judini sljedbenici”
( kad spomenuh Judu, on se pokajao i vratio 30 srebrenjaka te opet sam sebe osudio na smrtnu kaznu, što znači da je časti imao više od mnogih izdajnika suvremenog doba, pa povlačim riječi “Judini sljedbenici” )
Pohlepnici i srebroljupci ne odustaju i svojim djelima, blate hrvatski narod.  Narod je iskazao volju i izabrao svoje političke predstavnike, šta radi stožerni stub Hrvata (ako je istina ), traži druge narode kako bi nadvladalo volju hrvatskog naroda. “Pa jel’ to moguće ljudi moji”  Pa zašto se bunimo ako  činimo isto što nama čini drugi u suradnji sa MZ i međunarodnim tijelima. Ako ne poštujemo narodnu predstavničku demokraciji. Budimo principijelni i poštujmo volju naroda, dužni smo i odgovorni narodu koji je svakog pojedinačno izabrao.
Zbog hrvatskog naroda koji vjeruje vas i vašu iskrenu namjeru izgradnje zajedništva, poštujte svoj korijen iz kojeg ste dobili krila. Dužnost izabranih prvaka je nadvladati sujetu i u ime naroda kroz zajedništvo do sklada i uvažavanja.
Tvrdi zid materijalnosti srušimo što prije i pozovimo u pomoć Jedinoga Spasitelja  koji je Svojom žrtvom i poniznošću spasio nas.
Ako u županiji ili gradu, gdje Hrvati čine većinsko stanovništvo, su potrebni nepošteni savezi, sramim se u ime vlasti hrvatskog naroda, (koja djelima dokazuje da to nije), u šta smo se pretvorili zbog pohlepe “JA” vlasti.
Zvonimirova kletva i povijest će se ponavljati, tuđin će vladati…. do kada ??? do dana kada će “MI zgaziti JA”
Narod je čudna skupina, reagira kad najmanje očekuje moćna kasta. Kap prelije čašu i gotovo je, nema povratka. Šteta koja bi nastala nikada više se ne bi popravila. Opet pozivam na mudrost u ime budućnosti i novih naraštaja kako bi 1100 obljetnicu krunidbe Kralja Tomislava proslavili kao planetarno jedinstveni u zajedništvu, žrtve i poniznosti.
Analiticki Tim bpz.ba Voditelj Mladen .ljubic.Vajta
Previous articleNa današnji dan obilježava se 22. godišnjica smrti Gojka Šuška 3. svibnja 2020.33 komentara
Next articleNakon Hebranga još četiri generala napustila Generalski zbor