Home Sport Teško bolesni Mihajlović usred borbe za život došao na utakmicu i vodio...

Teško bolesni Mihajlović usred borbe za život došao na utakmicu i vodio Bolognu

805
0

Siniša Mihajlović (50) sredinom prošlog mjeseca objavio je da boluje od akutne leukemije, ali da usprkos tome ostaje trener Bologne.

Mihajlović, koji je prije tjedan dana uspješno prošao prvu fazu kemoterapije, trudi se i iz bolesničke postelje voditi momčad. Razmjenjuje mailove sa stručnim stožerom, igračima, sve treninge gleda u prijenosima uživo i analizira podatke s treninga i utakmica koja mu šalje analitičar David Lamberti.

Ali u prvom kolu Serie A otišao je ogroman korak dalje te tako oduševio talijansku javnost. Mihajlović je naime osobno došao na klupu voditi momčad na otvaranju sezone kod Verone (1:1).

Serie A samo zbog njega je promijenila pravilo da članovi stručnog stožera od sada mogu mobitelom komunicirati s trenerom ako je bolestan, ali Mihajlović je s vidnim posljedicama teške bolesti i liječničkog tretmana došao na klupu i uz aut-crtu.

Proslavljen kao ključni i trofejni igrač Vojvodine, Crvene zvezde i Lazija, Mihajlović je 2006. počeo trenersku karijeru tijekom koje je vodio Srbiju, kratko lisabonski Sporting, dok mu je Bologna, u koju se vratio nakon deset godina i proljetos je spasio od ispadanja, bila čak sedma trenerska gaža u Italiji, piše Index.hr.

Zato Italija s velikim zanimanjem prati informacije o Mihajlovićevom stanju./

Previous articleMinistre:Denise Lasiću “Bit ću “Posljednji” Hrvat koga si napao u životu”Tvoja ministarska karijera je Završena “jer nisi dorastao kao čovjek!
Next article