Home Zdravlje Ministre:Denise Lasiću “Bit ću “Posljednji” Hrvat koga si napao u životu”Tvoja ministarska...

Ministre:Denise Lasiću “Bit ću “Posljednji” Hrvat koga si napao u životu”Tvoja ministarska karijera je Završena “jer nisi dorastao kao čovjek!

954
0
SHARE

Povijest je učiteljica života i da bi spriječio “ponavljnanje” pišem ovu svoju životnu priču koja može biti poučna a i preventivna za sve hrabre i nepotkupljive domoljube ratnike i branitelje svoje obitelji i domovine. 

Od rodjenja za mene postoji samo jedan Bog i nemam drugih bogova.
Obitelj, domovina i moj narod su na sljedećoj razini prioriteta.
Tko u to dirne pokrenuo je lavinu snage i ponosa koja se udvostručuje uz pomoć Boga.
Ja sam jos kao hrabro dijete otišao od kuće sa 15 godina radi školovanja i traženja svoga mjesta pod suncem grada Mostara a po potrebi i dalje radi posla. Učio i radio i dobar bio. Znao sam da mi nema tko pomoći. Sve sam postigao uz pomoć dobrih ljudi koji su cijenili moj rad i zalaganje.
Pokojni ćaća je radio u Boksitu a majka je bila stopanjica. Nosio se duvan a majka je uvik zborila “sinko kući nikakve tragove prijave ne donosi” S poštovanjem sam slušao majku i nikada nikakva prijava nije kući došla na moje ime. Časno sam zaradjivao svoj kruh i učio životnu školu.
U obrani domovine i svoga naroda prvi sam dragovoljac i zapovjednik jos 1991. U najtežim rizičnim vremenima moje životno iskustvo i hrabro srce me nosilo te sam  svijetla obraza poraće dočekao.
Hvala Bogu živ, sa svojom spremnošću za aktivizam i srcem punim iskrene želje za dobrobiti hrvatskog naroda uključujem se u Operativni tim čija je zadaća štititi istinu o domovinskoj povijesti ali i borba (medijska) za jednakopravnost hrvatskog naroda u “sakato” konstruiranoj državnoj zajednici tri naroda i dva entiteta. U temelju je vidljiva nejednakopravnost Hrvata. Veoma brzo sile zla me optužiše da radim protiv svoga naroda za kojeg sam život i zdravlje dao. Platih visoku cijenu. 10 dugih godina neimaštine i tegoba. Životna kalvarija na pravdi Boga. Živio sam i dokazao lažne optužbe. Moja nevinost bijaše dokazana činjenica a moje zdravlje i život ispod razine ljudskog dostojanstva niko izbrisat iz sjećanja ne može.
Dobih i ispriku. Jedan od  zlih sila mraka je i umro. Oprostio sam mu prije dvije godine. Vodile su me Isusove riječi “Oprosti im Oče jer ne znaju šta čine”
U najtežim trenucima svoga života sjetio bih se da je naš “put, istina i život” razapet na križu bez krivice. Ozdravljao je bolesne, oživljavao mrtve i hranio gladne.
To je bila Njegova krivnja.
U mom slučaju, svi su imali svoj cilj a neki su ga i postigli.
Ovih dana, točnije u subotu 24. kolovoza na Bilima, ponovo sam napadnut, ista slika i isti scenarij. Traži se moja glava i uništenje braniteljskih portala koje  uglavnom ja odrzavam  uz nekoliko suradnika  analitičara volontera.
Zašto su portali na udaru nije baš jasno, a zadaća im je stititi istinu o hrvatskom narodu u svim vremenima.8
Bilo je i aktivnosti u izbornim vremenima kada je snažno izražena potreba medijske angažiranosti u svim zajednicama hrvatskog naroda. Objavljeno je 2000 tekstova i o aktivnostima HNS-a  kao i o aktivnostima HDZ-a
To su za ministra Denisa Lasića Slikovni rezultat za DENIS LASIĆ napadi na jedinstvo hrvatskoga naroda. Ja vječni zagovornik i ratnik domoljbni da uništavam nešto što sam stvorio.
Da ima imalo časti i poštenja izvinuo bi se ako ništa onda zbog mojih godina (otac bi mu mogao biti) a da ne pominjem ratne zasluge.
Što se tiče objava koje uporednim prikazom se analiziraju i ukazuju šta je tko u svom mandatu bolje učinio za narod, upravo radi toga i postoje mediji.
Ministra ako vrijeđa, neka bude bolji biser svoga naroda, moralna vertikala, ministar kojeg će  svi pa i hrvatski narod prepoznati kao onoga koji svoju dužnost obavlja časno, pošteno i na dobrobit naroda.
Uporedne analize će se i dalje raditi, ( ne)moralno ponašanje antikorupcijsko djelovanje, socijalno-pravedno-stručno zapošljavanje. Bio Vajta u tom poslu ili ne sve će biti zapisano i na spas ili propast- vrijeme će ocijeniti.
Posebno žalosno u ovom nemilom događaju je ministrova definicija da ja radim protiv jedinstva hrvatskoga naroda, upravo iz te definicije se “čita” pokvareni cilj.
Veoma važno je da se predstavlja kao ministar Dragana Čovića
Takvim predstavljanjem poručuje da sve što radi i poruke koje šalje, čini u ime Dragana Čovića. A upravo ta izjava ga stavlja na stup srama. Jer Dragan Čović ne koristi takve metode ni takav riječnik a posebno meni kojemu su uvijek kao branitelju otvorena vrata i u HNSu i u HDZu.
Logično pitanje, zašto je ministar to učinio. Zato što igra dvostruku igru. Pripada jednoj ekipi a radi za drugu. Na sjednicu Zupanijskog nije ni došao. Nije dorastao političkim događanjima u županiji pa da se dodvori preko leđa Vajte i portala. E neće ići prijatelju neprijateljskih namjera.
Ja jesam u 60 tim godinama ali srce moje je za obitelj dom i domovinu uvijek spremno.
Ne dam ti hrvatski narod.
Ne dam ti jedinstvo HNS-a.
Mnogo si sebi dao za pravo. Dùžnost je prolazna a ljudskost poštenje i karakter ostaju za vjeke i na čast ili sramotu naraštaja.
A svi ćemo jednog dana pred Vječnoga Boga. Naša djela će biti naš spas ili osuda.
Jasno je svima pa i ministru da pratim svakodnevno politička događanja. Moja pripadnost i potpora ratnim zapovjednicima je neupitna.
Ovih dana na portalu sam objavio izjavu člana Predsjedništva HNSa Ilije Cvitanovića.
Zašto (ako se već bavi time) Denis Lasić nije provjerio od koga sam dobio inf. a zatim distribuirao.
Ali kako ministar želi biti i dalje ministar optužuje mene da vodim kampanju za Iliju Cvitanovića.
E moj tužni ministre, tvoja kampanja su tvoja djela, a narod ih vidi i zna. Ako ih ti ne čuješ ne znači da ne govore o tebi. Posebno Mostar “sve zna”
Ne treba Vajta nikom vodit kampanju kad se vide jasno osobine i vrijednote demokršćanskog života i Denisa Lasića i Ilije Cvitanovića.
Čvrsto vjerujem Predsjedniku hrvatskog naroda da će znati prepoznati “lovce” ” topove” i “pijune” za buduće okršaje koji nas čekaju u teškim i zahtjevnim vremenima. Zajedništvo i interes hrvatskog naroda neće i ne smije ugroziti nikakav Denis Lasić ni Mladen Ljubić.
Šta je smisao života? (svi se upitajmo). Glavno obilježje suvremenog života je NERED.
Temeljni čin otpora bi bio USPOSTAVLJANJE REDA.
Zato, ne zbog oholog ministra već, zbog HNSa, zbog uspostavljanja reda i jedinstva hrvatskog naroda portali više neće raditi. (OČEKUJEM ODGOVOR”MINISTRA DENISA)