Home Kultura Tjedni Izborni komentar…Izvanredna Lidija Bradara politička ravnateljica Akademije HDZ-a savršeno radi...

Tjedni Izborni komentar…Izvanredna Lidija Bradara politička ravnateljica Akademije HDZ-a savršeno radi Izbornu kampanju.

494
0

Već sam naglasio kako su ovo jedni  od najtežih Izbora u Daytonskoj BiH. Svima je jasno kako se najteže borbe vode u Središnjoj Bosni a koje su presudne za političku opstojnost Hrvatskoga naroda u BiH. Uvažavajući Predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru, izrastao je u jako pozitivnu političku osobu, čestitke od srca za sveukupno zalaganje i borbenost, ali analizom svih prilika i prijetnji možemo kazati kako je General Ilija Nakić ključna osoba Izbora 2022 godine. Hvala mu od srca što je prihvatio tu zadaću ratnika u miru.  Zapovjednik, General, čestit i ustrajan do kraja, ne odustaje i život daruje za cilj.  Uz “Jastreba” potrebna je vojska volontera i dragovoljaca kako bi obranili političke interese Hrvatskoga naroda i političku opstojnost naraštaja Hrvata u BiH. Kao Dragovoljac uvijek sam na raspolaganju, za sve i srce mi  ponovo osjeća zajedništvo za jedan cilj.

Tjedni Izborni komentar…Izvanredna Lidija Bradara politička ravnateljica Akademije HDZ-a savršeno radi Izbornu kampanju.

 

U ovim presudnim Izborima 2022 posebnu ulogu ima, slobodno mogu kazati, politička Kraljica Lidija Bradara, koja je politička ravnateljica Akademije HDZ-a  iz koje evo izlazi  politički educirana 11 generacija polaznika. oko 400 educiranih političkih aktivista i budućih političkih dužnosnika /ca  Također pozornost javnosti je privukao i peti po redu susret Alumnista  Akademije koji se održao u Domu HDZ.a  gdje su se okupili alumnisti prethodnih generacija Političke akademije.  Kapa do poda političkoj ravnateljici Lidiji Bradari i  izvršnom ravnatelju Akademije Damiru Džebi na besprijekornoj angažiranosti, svjetskoj razini organizacije i kvalitete  političkog obrazovanja.
Upravo takav rad i predanost koji su  producirali u jedanaest generacija obrazovanih i politički educiranih polaznika za budući politički rad nama dragovoljcima ratnicima vraća nadu i misao kako nije bilo uzalud te očekujemo kako će budućnost biti politički  stabilnija i sigurnija.  Važno je  da svi budemo u nacionalnom obrambenom izbornom stroju.  Posebno je bilo snažno i emotivno predstavljanje svih kandidata HDZ HNS  Županije Središnja Bosna  Uz dužno poštovanje svim sudionicima ali mogu kazati kako je vidljivo bilo da je  Lidija Bradara “mozak”organizacije događaja.  Svi nazočni sudionici su “jastrebovi” u svojoj oblasti znanja i struke, svima od srca želim uspjeh i zajedništvo do zadnje kapi snage. Bila su tu mnoga važna imena koja nose svoj dio odgovornosti za uspjeh. Braniteljski portali su na raspolaganju u potrebnom medijskom stroju.  Uz našeg Zapovjednika Jastreba Generala Nakića,  Predsjednika Federacije Marinka Čavare, uloga Radoje Vidovića Saborskog zastupnika u RH je ogromna, te ministar Bojan Domić i svi drugi sukladno položaju i dužnosti…Mogu samo kazati “svi u stroj za narod svoj”..kako reče General Stanko Baja Sopta  “HVO je hrvatski narod i točka”  jednako  možemo kazati  ( promatrajući političku opstojnost i sigurnost hrvatskog političkog korpusa ) ” Zajedništvo kroz HNS je hrvatski narod i točka”
Samo Zajedništvo ima od srca bezuvjetnu potporu  braniteljskih portala  Prvih dragovoljaca u BiH  legendarnih “poskoka”  POSKOK BOJNE
Operacija Hrvatskih snaga kodnog naziva: Čagalj-Lipanjske zore | Hercegovački portal
Autor Mladen Ljubić Vajta
Previous articleKrišto nazočila svečanom programu u prigodi početka nove školske godine u Osnovnoj školi Bartola Kašića u Mostaru
Next articlePovijesna najava……28 obljetnica Udruge dragovoljaca i veterana HVO u Orašju…