Home Kultura Krišto nazočila svečanom programu u prigodi početka nove školske godine u Osnovnoj...

Krišto nazočila svečanom programu u prigodi početka nove školske godine u Osnovnoj školi Bartola Kašića u Mostaru

268
0

Svečanom programu u prigodi početka nove školske godine u Osnovnoj školi Bartola Kašića u Mostaru nazočili su Borjana Krišto, kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović.

Uz posjet Osnovnoj školi Bartola Kašića upriličeno je i otvorenje novog parka dječjeg igrališta, koji je otvoren uz početak nove školske godine.

Ravnatelj Osnovne škole Bartola Kašića Anđelko Rogić zahvalio se na potpori koja je pružena ovoj školi, te izrazio nadu kako će se ta potpora nastaviti u svim projektima.

Borjana Krišto, kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH čestitala je učenicima početak školske godine, posebno prvašićima te njihovim roditeljima, nastavnicima i učiteljima.

„Dragi učenici, sretan vam i uspješan početak nove školske godine, posebne čestitke upućujem našim prvašićima koji posebno iščekuju polazak u školu i školske klupe, radujući se novim prijateljima ali i novim znanjima koja će te učiti i naučiti. Neka ova školska godina bude godina usvajanja novih znanja, kako u odgoju tako i u obrazovanju, neka ovaj početak školske godine, posebno prvašićima, bude prožet osmjehom te da završi s uspjehom i dobrim rezultatima. Vi se naša budućnost, obrazujete se i odgajate za bolje sutra, baš kako smo čuli u obraćanju naših učenika, uz nas, koji radimo odgovoran posao, želim reći da je budućnost doista u obrazovanju i na ovoj našoj djeci“, poručila je Borjana Krišto, , kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Uz Borjanu Krišto, kandidatkinju Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića u posjeti školi  nazočili su i Darijana Filipović, nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Slaven Zeljko, nositelj liste za Skupštinu HNŽ-a te Mario Kordić, gradonačelnik Mostara.

Nakon svečanih obraćanja, upriličen je obilazak Osnovne škole Bartola Kašića, nakon čega je izaslanstvo posjetilo i udrugu Vedri osmjeh, te razgovaralo s Danijelom Kegelj, ravnateljicom JU Dječji vrtić i predsjednica UO Udruge Vedri osmjeh.

Previous articleSedmorica franjevaca položili svečane zavjete
Next articleTjedni Izborni komentar…Izvanredna Lidija Bradara politička ravnateljica Akademije HDZ-a savršeno radi Izbornu kampanju.