Home BIH Tjedni komentar…. Bravo Gradonačelniče Kordiću, tako se brani mir svih žitelja Grada...

Tjedni komentar…. Bravo Gradonačelniče Kordiću, tako se brani mir svih žitelja Grada Mostara

676
0
SHARE
Iskreno, ne mogu vjerovati kako su mediji ušutjeli, kako mi reče Prvi ratni zapovjednik Grada Mostara. Evo mi u ime Prvih dragovoljaca zahvaljujemo Gradonačelniku Kordiću na javnom istupu i odličnoj obrani reda i mira u Mostaru.
Nama Prvim dragovoljcima predvođenim Poskocima i Organizatorima otpora HVO-a su jako važne sve političke i javne osobe koje dobro procjenjuju situaciju i hrabro odlučuju. Odlično ste prepoznali crvenu liniju i učinkovito reagirali, čestitke na mudrosti, podržavamo Vas.
Poštovani Gradonačelniče Kordiću podržali smo vas i u prvom mandatu, podržat ćemo Vas i u narednom.
Želimo  istaknuti Vama a i svima u vlasti Grada Mostara, krvava zločinačka petokraka je osuđena i pobjeđena a ideolozi “lijepih vremena i sjećanja” moraju znati da je taj režim zločinački i diktatorski osuđen i zabranjen za veličanje. Svako veličanje tog režima mnogima budi noćne more i potencijalni sukob je uvijek moguć.

Vijećnica bez vijeća ''slavi'' šest godina od otvaranja / Bljesak.info | BH Internet magazin

Mario Kordić je novi gradonačelnik Mostara – Jabuka.tv

Čestitke Gradonačelniku na pravovremenom spriječavanju nereda.
Danas 14.2.2023. je punih  79 godina kako je krvavi režim započeo svoju vlast u Mostaru, krvavim pirom  mučeničkog ubistva tokmakom u glavu 7 franjevačkih svećenika među kojima i Provincijala fra Lea Petrovića. Njihova tijela su bacili u Neretvu. Eto šta slave  ideolozi “lijepih vremena” iako većina njih u to vrijeme nisu bili ni rođeni. Kažu da slave “dan oslobođenja”…. za mnoge je taj dan “Mostar pao” jer su im ubijeni najmiliji, mnogi muslimani također, ali su sami sebi slagali i vjeruju da je to “dan oslobođenja”
To su ogromne razlike i potencijalno sukobljene strane.
Poštovani Gradonačelniče Kordiću, u arhivi Odluka pronađite i aktualizirajte Odluku o zabrani nošenja petokrake, koju je potpisao ratni Gradonačelnik Jadran Topić. Slijedom te Odluke koja je na snazi i danas  crpite svoje ovlasti djelovanja.
Pozivam sve dragovoljce grada Mostara da se pridruže potpori i time budemo bedem zaštite istine o domovinskoj povijesti i bedem mira koju zastupa i štiti Gradonačelnik dr. Kordić.
Dragovoljci i branitelji gledajte djela a ne priče  rekla-kazala…. odavno nije bilo ovoliko “dizalica” u gradu, stadion se uređuje, “trimuša” u funkciji,  Ulica Petra Krešimira koja je čekala godinama jer nije lako zatvoriti ulicu koja vodi u bolnicu, ali eto skoro se završava.
Gradska čistoća od ranog jutra radi, Grad je čist, nema više hrpe smeća za Božić i Uskrs.
Gradski prijevoz funkcionira, povezani smo i preporuka svima koristite bus, višestruku korist svi imamo. A kulturna događanja su zaista za posebnu pohvalu.
Gradonačelnik je graditelj, misli svojom glavom i odgovara za svoja djela, naravno da ima suprotnih koji bi radije imali nekog poslušnika koji radi po njihovom ili ne radi nikako. Mostarskih zadnjih 20 godina je bila (za neke najbolja) politika “ne talasaj” ili “1moj 1tvoj”
Ovo sa dr. Kordićem je “revolucija” i “prozračivanje” ovisno o tempu promjena.
Tko se i malo bavio politikom zna da je opozicija “široko polje” za napad bez odgovornosti. Evo u Gradu Zagrebu gledamo šta se dogodilo kad je oporba došla na vlast. Pokazalo se da bez i malo osjećaja odgovornosti sve ruše od predhodnih, a bez znanja kako upravljati gradom, pretvorili sve u smetljište i haos.
Zato, razmislimo dobro i dajmo šansu Gradonačelniku koji radi i gradi, a odrecimo se (vrijeme je korizme) besposlenih priča i tračeva koji razaraju svako dobro.
To bi bilo najbolje savezništvo za dobrobit Mostara i svih koji u Mostaru žive i rade.
Autor objave Mladen Ljubić Vajta