Home Ostalo Tjedni komentar… Iskazujemo javnu potporu dr. sc.Jadranki Knežević ….

Tjedni komentar… Iskazujemo javnu potporu dr. sc.Jadranki Knežević ….

446
0
Završni skup svih Hrvata nacionalno osviješćenih…predizborni skup hrvatske stožerne stranke  i zajedništva iskazanog kroz HNS BiH je  uobičajeno i prigoda za upoznavanje novih  i prepoznavanje starih kandidata.  Osobni susret je najsnažniji argument. Dolazim pred Projektant, gdje je prvo okupljanje kandidata i kandidatkinja, uzimam promidžbeni materijal, pozdravljam se prvo sa našom kandidatkinjom Dr, Jadrankom Knežević, zatim Dr Sanjom Jurišić i našim zastupnikom u Domu naroda Federacije i kandidatom Damirom Džeba, “biseri ” (svatko u svojoj oblasti) koji unose plodove svoga života u političku arenu Hrvata u BiH. Slaven Zeljko, vođa svoje generacije političara,  nova nada suvremenih promjena radi jednakopravnog položaja Hrvata u BiH
U ovakvim susretima se otkrivaju i poveznice, sjećanja naviru… a generacijsko sjećanje je najsnažnije ….pristižu mlade i najmlađe generacije… Magdalena Vučina, Josip Cvitković,  uključučeni u promidžbu i kampanju, teme različite, rasprava o osobnoj kampanji, i uključujem se prijedlogom za promidžbu, punog srca dajem potporu našim kandidatkinjama i kandidatima koji  su početnici u političkom životu a plodonosni i prepoznati u svom radnom, obiteljskom i životnom razdoblju. ….. Svi zajedno idemo  mimohod do sljedećeg odredišta    …. Spomenik III Cimske bojne…. Dajemo pomen, palimo svijeće zahvaljujemo braniteljima na njihovoj žrtvi i križu…  dalje mimohod , mladost, zastave, srce puno ushićenja do Dvorane na Bijelom Brijegu…. Skup veličanstven, kandidati desetka, maestralan ministar Tomo Medved …i stav mirno kad pominjem predsjednika Čovića… i ponovit ću bezbroj puta “narod bez vođe je stado bez pastira” ….

Izlazimo van kako bi uz čašicu osvježenja razmijenili pozdrave, kiša se sprema, pozdravljamo se dr Jadranka Knežević koja je u pratnji svoga sina  a naša dr, kaže kako nema svoje fotke,  ja rekoh, naći ćemo je i objavljujem javnu potporu našoj doktorici na federalnoj listi…. već smo pisali o potpori dr Jurišić na županijskoj listi…. objema želim uspjeh i pozivam sve da daju podršku  humanosti i kvaliteti ljudske osobe, a djela su ta koja argumentiraju sve napisano i promovirano.
Pozivam sve svoje prijatelje i one koji su neodlučni, zaokružite dr Jadranku Knežević  broj 9 na Federalnoj listi HNS-a, na kojoj je i nositeljica dr. Vlatka Martinović.
U nedjelju 2. listopada nitko ne bi smio ostati kući, iziđite na Biračko mjesto, birajte…. svoje podrške i riječi potvrdite i na glasačkom listiću,  na Federalnoj listi broj 9 dr. Jadranka Knežević
Autor objave Mladen Ljubić Vajta
Previous articlePročelnica Transfuzijskog centra, zašto je Vaša odluka „Transfuzija“
Next articleFOTO | Sjećanjem na branitelje započelo obilježavanje Dana grada Čapljine