Home Herceg-Bosna Tjedni komentar… Pohvale dr. Kordiću Istina o domovinskoj povjesti je...

Tjedni komentar… Pohvale dr. Kordiću Istina o domovinskoj povjesti je temelj budućnoati.

590
0
SHARE
Nakon što sam objavio izborni zaključak, smatrao sam kako je svaki moj komentar suvišan, jer uskoro započinje izborna kampanja, odnosno “demokratski boj, za narod svoj” – IZBORI U MOSTARU
Vjerovatno je mnogo upitnika..: zašto  dr. Kordić… zna li šta ga čeka.. da li je spreman.. možda je mlad.. mora biti ratnik za stolom i  mudrac u odlučivanju, i slično,
Da posjeduje damar ratnika i mudrost političara, pokazao je 18.11.2020 godine, te potvrdio  kako je  potomak roda hrvatskoga i vjere puka kršćanskoga. Postavio je najjču obranu i najjači tim koji Mostar može dati.  Poklonio se herojima domovinskog rata, odao počast gradu heroju Vukovaru, te jasno obznani kako mu je politika zajedništva i hrvatskog jedinstva u srcu, onako kako se provodila kroz HZ HB  pa u izaslanstvo pozva brigadire Jadrana Topića i Petra  Zeleniku  , prve zapovjednike, ne samo Mostara već i Herceg Bosne.
Ističem kako je Jadran Topić prvi legalni hadezeovac u BiH, jer oni koji se prije uključiše (nije ih bilo mnogo) su ilegalni. Kada se Jadran uključio započelo je javno uključivanje u HDZ BIH
A prvog ratnog zapovjednika grada Mostara,  Petra Zeleniku ne trebam isticati jer “Mostarci znaju” a i Hercegovina zna.   
Vratimo se našem  doktoru Kordiću, koji poziva i najsnažnije operativne institucije, njihove predsjednike, zatim predsjednika gradskog odbora Mostar Slavena Zeljku, te predsjednika Udruge dragovoljaca HVO Mostar, pukovnika Milu Pušića, i Predsjednika odbora za branitelje Grada Mostara pukovnika Jadranka Lovrica Posebno bih istakao Antonia-Bracu Zelenika  u izaslanstvu, kao pripadnika maloljetnih dragovoljaca Udruge HVO, koji je i  kandidat na područnoj listi ispred  TO Jugozapad za Gradsku skupštinu na Lokalnim izborima 2020 u Mostaru.
Znak poštivanja i suosjećanja je posjeta izaslanstva Vukovarskoj ulici, gdje su ispod križa zapalili svijeće u znak sjećanja na Vukovarske žrtve.
Naša Ana Brkić je slikovno zabilježila događanja u Vukovarskoj ulici, mjestu gdje su naše majke, sestre, žene, članice Zajednice žena Katarina Kosača  hodočastile u koloni sjećanja sa upaljenim svijećama..
To je pravi put i uvod u kampanju koja započinje 20.11.2020. Novi put sa novim osobama i programima je put promjene prema kvalitetnijem životu i blagostanju svih.
Analitički tim daje potporu  najboljoj listi kandidata za Lokalne izbore za Grad Mostar na čelu sa nositeljem Dr. Mariom Kordićem..
ANALITICKI TIM BPZ A VODITELJ TIMA MLADEN LJUBIC VAJTA