Home Kultura Tjedni Komentar…. Suvremene kampanje bez stvarnog kontakta sa ljudima su dvosjekli mač.

Tjedni Komentar…. Suvremene kampanje bez stvarnog kontakta sa ljudima su dvosjekli mač.

230
0
SHARE
Razumijem ja kako su ovo  drugačija vremena, sve je virtualno, ali još uvijek se ne napiješ vode bez te čudesne tečnosti koja se zove voda. Jednako vam je i sa kampanjom, nema kampanje bez stvarnog pogleda oči u oči sa čovjekom, kako bi osjetio koji je njegov stav, šta očekuje od tebe i u konačnici da osjetiš podršku svoga naroda kojeg zastupaš.
Mladi mogu kampanju voditi “mamovima”  to je njihov oblik komunikacije…i to je dobro ako će potaknuti mlade da se aktiviraju u demokratskim procesima. (ne vjerujem, daj Bože)
Vjerujem kako me mnogi ne razumiju i pitaju se kako sam  “drzak” pa se usuđujem  kritizirati,,,da usuđujem se i živim kako bih pisao u ime svih  iznad 50 godina, jer to su najaktivniji i najosvješćeniji nacionalno, domoljubno i obiteljski.  E  naši portali su  “glas” tog biračkog tijela u hrvatskom političkom korpusu.
Vidljiv je  “novi val” eminentnih plaćenih stručnjaka koji zastupaju novi stil vođenja kampanje  skečevima, šalama, “mamovima”  a skupovi su ograničeni i u stilu “reality shou” programa  sa savršenim kandidatima, uz isforsiran pljesak cilj je izazvati “raspoloženje”  i pojačati zainteresiranost.
Dugo sam u društveno političkom životu a prije 50 godina sam se odvojio od doma i obitelji … a to je teški križ života…. srednja škola…vojska,,terenski posao …vođenje velikih gradilišta sa različitim karakterima radnika…terenski život..rat, život ratnika..mir…kampanje su sastavni  dio moga života (igrom slučaja)  Eto to je niz mojih križnih” godina iz kojih crpim hrabrost i drskost.
Pa zar vi mislite da bi “Zrinjski” bio ovoliko uspješan da je vodio kampanju suvremenim  “mamovima”  “smajlićima” i  čime već ne.
Pobjedom u hercegovačkom derbiju Zrinjski začinio proslavu naslov prvaka
Ali kad se prihvatiš ozbiljnog stručnog rada a na čelu imaš velikog stratega i motivatora, tad se ubire i uspjeh.

VRH HDZ-a BiH U BANJALUCI: Čović i ekipa došli da podrže Davora Pranjića | Slobodna Bosna

 

Upitajmo se kako je  HDZBIH politička snaga i državotvorna stranka… zasigurno je terenski rad i to neprekidna komunikacija te sudjelovanje u svim događajima, jačanjem lokalnih zajednica postala to što jeste
 “Odnaroditi” se znači izgubiti kontakt s ljudima…i tu dolazi “novi val” koji vodi u  novom pravcu ( zasigurno ne vodi narodu)
Ne zaboravite….terenski rad je  “armatura” zajedništva hrvatskog političkog korpusa u BiH
U trenu sam shvatio kako kampanja blago ide…nema “srca” i zadao sam sam sebi zadaću  “pali motore”  i učini sve što možeš da podstaknes ljude kako bi bili budni i izašli na Izbore.  Poznavajući predsjednika Čovića    on uvijek daje sve od sebe kako bi se podigli svi, a tako treba  činiti i  mladost.  Politička kampanja je tradicionalan posao od vrata do vrata, mnogi žele da vas vide i da vam kažu svoje muke, nemojte to izbjegavati, jer ćete olakšati mnogima samo što ste ih saslušali. Hrvatski narod je ponosan i nacionalno osvješćen,  želi  da ima skupove i tribine , želi vidjeti svoju zastavu i mirno stajati uz Himnu. to nikad ne zaboravite vi mladi naraštaji.

Gromovnika Svetog Ilije, zaštitnika Crkve i Hrvata u BiH, zaštitnik Hrvata je još jedan Ilija, jastreb, General Nakić

 

Bitka svih bitaka se vodi u Srednjobosanskoj županiji i vjerujte mi  jedini  Vojskovođa koji može zapovijedati  Izbornom bitkom je nositelj Županijske liste Središnja Bosna ratni Zapovjednik Treće brigade HVO JASTREBOVI general Ilija Nakić  Dajte mu sve ovlasti dobit će te Potpredsjednika  RS Davora Pranjića  i Člana Predsjedništva iz reda Hrvatskog naroda BORJANU KRISTO

 

AUTOR OBJAVE MLADEN LJUBIC VAJTA