Home Kultura U Zagrebačkoj džamiji susreli se generali HV-a i Armije R BiH

U Zagrebačkoj džamiji susreli se generali HV-a i Armije R BiH

226
0

Hrvatski generalski zbor izvještava da je na poziv predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj, muftije Aziza ef. Hasanovića, izaslanstvo Hrvatskog generalskog zbora, predvođeno predsjednikom umirovljenim generalom Marinkom Krešićem, 29. maja 2023. godine posjetilo Islamski centar u Zagrebu.

REDAKCIJA

Izaslanstvo Hrvatskog generalskog zbora tom prigodom se sastalo sa predstavnicima Udruženja generala BiH na čelu s predsjednikom, umirovljenim generalom Rizvom Plehom i predsjednikom Skupštine umirovljenim generalom Enesom Husejnovićem.

Uz prigodno druženje izaslanstva generalskih udruženja Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine razgovarala su i o elementima moguće buduće suradnje.

 

 

 

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Previous articlePremijer Plenković: Hrvatska je danas snažna Hrvatska
Next articleTjedni komentar…Radovan Remić je suvremeni fra Didak Buntić jer turizmom rješava opstanak na ognjištima Hercegovine..