Home Kultura Vraćaju li se ove hlače u modu?

Vraćaju li se ove hlače u modu?

1659
0
SHARE

Nakon što već nekoliko sezona svjedočimo povratku raznih oblika traperica – od trapezica do onih s kick flare nogavicama – zatim i širokim, palazzo modelima hlača te već nekoliko sezona neizostavnim culotte hlačama, na red je došao i jedan pomalo zaboravljen model. Takozvane capri hlače s nogavicama dužine 3/4 noge (regionalno poznatije i kao trofrtaljke ili trikvarte) mogle bi smjeniti aktualne trendove.

Barem ako je suditi prema nedavnom odabiru 17-godišnje trendeseterice i Chanel muze, Lily-Rose Depp. Ona je za Sidaction Galu održanu u Parizu odabrala upravo kombinezon s capri hlačama iz Chanelove pre-fall kolekcije. Modelu koji, složit ćete se, nije lako iznijeti, mlada glumica i model dala je kulerski dodir odabirom jednostavnih crnih sandala i baršunastog sakoa koji cropanim krojem više podsjeća na kakav bolero.

Hrabra kombinacija šljokičastog kombinezona neočekivane dužine i minijaturnog sakoa zanimljiv je stilski izlet koji same možda i ne bismo ponovile, ali bismo se u ovaj model hlača rado ponovno vratile.