Home Ekonomija Hrvati ga zovu TUNEL IZ NIČEG U NIŠTA:

Hrvati ga zovu TUNEL IZ NIČEG U NIŠTA:

1943
0

Hrvati ga zovu TUNEL IZ NIČEG U NIŠTA: Iznad provalije je, koštao je milione, kao i ulice koje nikud ne vode

Puteva koji nigde ne vode ne nedostaje ni u Zagrebu

Put koji ne vodi nikuda
Printskrin: Dnevnik Nove TV

U Hrvatskoj postoje putevi koji nikuda ne vode, tuneli na čijem kraju zjapi provalija, pešački prelazi za koje nikome nije jasno čemu služe. I dok nadležni uveravaju kako će se ti projektinastaviti, građani u njih polako gube poverenje.

PROČITAJ JOŠ

  • Najbolji hrvatski vojnik slavio zbog nagrade koju je dobio, pa slučajno udario Kolindu u glavu (VIDEO)

    30. Maj 2017.
  • Među 30 najinteligentnijih ljudi na svetu su čak trojica Hrvata: Jedan od njih je izumeo sasvim novi IQ test, tvrdi da je najtačniji od svih (FOTO)

    29. Maj 2017.
  • Alarmantno upozorenje za Balkan: Hrvatska i BiH postaju pustinje, Istra će biti potopljena, a jedino Srbija ima svog keca u rukavu!

    29. Maj 2017.

Baka ubijenog mališana (3) o ćerki monstrumu iz Pule: Nemam hrabrosti da je pogledam. Svi su znali da je bolesna i niko nije reagovao (FOTO)

Sa izlazom na liticu, tunel u Omišu zjapi poslednje četiri godine. Meštani ga zovu “tunel iz ničeg u ništa”, ali se i dalje nadaju da će se uskoro povezati sa mostom. Iz Hrvatskih puteva kažu da imaju novac za izgradnju mosta iznad kanjona. Most i tunel deo su puta na potezu Solin-Omiš i radove će nastaviti.

Omišanima nedostaje most, a Karlovčani ga imaju. Ali, već osam godina nemaju za šta da ga korite.

Karlovački most na Korani jedan je od najapsurdnijih primera beskorisnih projekata. Iako je u njegovu izgradnju uloženo više od 6,7 miliona evra, on već godinama ne služi ničemu. Naime,pristupnih puteva nema ni sa jedne ni sa druge strane.

Printskrin: Dnevnik Nove TV

Printskrin: Dnevnik Nove TV

Ovaj most za HAC deo je kapitalnog projekta izgradnje deonice Mostanje-Vukmanički Cerovac. I tu su, tvrde, osigurali sredstva i za put i za odbrambeni nasip.

Ništa korisniji poslednje četiri godine nije ni zadarski nadvožnjak. Kroz njega bi trebali da prolaze pacijenti kako bi iz zgrade nove poliklinike stigli u zgradu infektologije. Ali tek mora da se izgradi nova zgrada infektologije, piše Dnevnik.hr.

Za sada on nema smisla ali mi ćemo to početi da radimo, sredstva su osigurana, krajem leta počinjemo sa rušenjem stare infektologije i onda sa gradnjom nove zgrade – rekao je zamenik direktora Opšte bolnice Zadar, Edi Karuc.

Printskrin: Dnevnik Nove TV

Printskrin: Dnevnik Nove TV

Puteva koji nigde ne vode ne nedostaje ni u Zagrebu. Među njima je i onaj koji je trebao da vodi do Pročistača otpadnih voda na Žitnjaku. Pročistač nije izgrađen, ali put do njega jeste. Imaju zato Zagrepčani pokoji pešački prelaz viška.

Milioni evra u celoj zemlji već godinama stoje na čekanju. Planovi postoje, a nikako da se ostvare, ističe Dnevnik.hr.

Pogledajte prilog OVDE.

Previous articleDa li će se ponovo kandidovati za predsednika Rusije? Putin i dalje drži svet u neizvesnosti
Next articleNajemotivniji trenutak Vučićeve zakletve! Pogledom tražio sina, ćerku i roditelje, a onda im poslao poljubac