Home Scena Ivana Kovač predstavlja novi spot

Ivana Kovač predstavlja novi spot

1657
0
SHARE

Ivana Kovač se pjesmom ‘Srećo i tugo’ vratila na Splitski festival nakon tri godine, a sada predstavlja i spot koji je snimila u Solarisu i na Jadriji!

– Spot je režirao Željko Petreš, a snimili smo ga Dalmatinskom selu u hotelu Solaris i na Jadriji kraj Šibenika. Najbrže snimljen spot do sada i po meni sigurno jedan od najljepših. Za stajling se pobrinuo Zoran Aragović sa svojom posebno veselom kreacijom koja se odlično stopila sa scenom. Dugo nisam snimila spot, tako da se posebno veselim što je ovaj ugledao svjetlo dana – istaknula je Ivana.

Glazbu i aranžan potpisuje Fedor Boić, a tekst Nenad Ninčević. Radi se o pjesmi pjevne melodije, a ulazi u uho već nakon prvog slušanja!

– Ovo je moja prva suradnja sa Fedorom kao autorom pjesme, do sada smo surađivali kada je bio autor aranžmana i ova verzije suradnje me jako veseli. Pjesma je baš po mom receptu kakvog volim – pozitivna, lipa, pjevna melodija sa lipim tekstom i ulazi u uho nakon provg slušanja. Veselim se Splitskom festivalu jer nisam na njemu gostovala zadnje tri godine. Spot će se uskoro snimiti pod palicom Željka Petreša – kazala je Ivana ususret izlasku pjesme.

Ivana dane provodi u društvu kćerkice Elene koju je rodila prošle godine, a koncertima se vratila 3 mjeseca nakon poroda.

– Moram priznati da mi je pozornica itekako nedostajala. Baš sam se zaželjela nastupa. Zato je, vjerojatno, i trema bila žestoko prisutna. Tek sam tada shvatila da taj posao ne bih mijenjala ni za što na svijetu. Ako ga uopće mogu nazvati poslom. Pjevanje je za mene, prije svega, gušt.

U ljetnim mjesecima Ivana će održati nekoliko koncerata u Sloveniji, te na Korčuli, Pašmanu, Slanom itd.

 

M.B.