Home Ostalo Izaslanstvo prvih dragovoljaca na prijemu kod Ministra Branitelja HNŽ-a gospodina Olivera Solde

Izaslanstvo prvih dragovoljaca na prijemu kod Ministra Branitelja HNŽ-a gospodina Olivera Solde

836
0
SHARE

Slijedom “iznenadnih posjeta” Prvi dragovoljci HVO-a su posjetili Ministra branitelja HNŽ-a Olivera Soldu.Veoma dobra praksa međusobne komunikacije i razmjene svih problema i  iskustava se potvrdila kao  najbolji mehanizam suradnje i uvažavanja.Prvi dragovoljci već niz godina primjenjuju ovu praksu, posjećuju institucije i dužnosnike hrvatskog naroda, iskazujući potporu i priznanje njihovom radu.
Prošli tjedan je izaslanstvo Prvih dragovoljaca posjetilo i Ministra branitelja ZHŽ-a Mladena Begića.
Izaslanstvo je predvodio Dalibor Miloš sin poginulog hrvatskog branitelja Davora Miloša, bratić heroja domovinskog rata Tvrtka Miloša. i unuk pokojnog Petra Miloša koji je organizirao i vodio izgradnju spomen obilježja u Blaiburgu a 1996 godine smo imali veliki susret dragovoljaca sa Petrom (stijenom).
Ministru Soldi je uručeno sat sa znakom prve legendarne dragovoljačke postrojbe Poskok bojne i zahvalnicu za sadašnje a i buduće aktivnosti u korist branitelja i njihovih obitelji.Ministar Soldo se zahvalio i obrazložio glavne djelatnosti Ministarstva pohvalio suradnju sa dragovoljcima i podržao zajedništvo i predanost jednom cilju svih a to je ostanak i opstanak svoj na svome kao i opstojnost Hrvata u BiH.