Home Ostalo NAPOKON U MOSTARU PREDSTAVLJANJE ROMANA OD FRANJE DO FRANJE, AUTORICE ANITE MARTINAC

NAPOKON U MOSTARU PREDSTAVLJANJE ROMANA OD FRANJE DO FRANJE, AUTORICE ANITE MARTINAC

1166
0

Narodna knjižnica HNŽ najavljuje predstavljanje romana Od Franje do Franje, autorice Anite Martinac, koje će se održati u četvrtak, 11.siječnja 2018.., s početkom u 19. sati, u prostorijama Galerije kraljice Katarine Kosače.

Ovaj zanimljivi roman, koji uz prethodna dva romana Medaljon i Posljednji čini povijesnu trilogiju, predstavit će jedan od recenzenata romana profesor Antun Lučić. U programu uz autoricu Anitu Martinac također sudjeluje profesorica Tina Laco kao moderator programa, a u glazbenom djelu programa nastupit će Damir Bunoza i Lucija Zovko.

Organizatori predstavljanja je Narodna knjižnica HNŽ.

 Roman Od Franje do Franje još je jedna uspiješnice Anite Martinac, koja je probudila javnost pišući o nedotaknutim temama iz prošlosti. Premijerno je roman predstavljen u Čitluku, te nakon toga u Beču, Osijeku, Vinkovcima, Zagrebu, Rijeci i Pločama.

 Već nakon prvih kritika i osvrta o romanu, te reakcijama čitatelja novi roman dočekan je s oduševljenjem. Trenutno je prvi najčitani roman prema listi portala Hrvatska.roman, a autoricu ubrajaju među najznačajnije hrvatske romanopisce posljednje decenije. 

OBJAVLJENO U:bpz.ba
Previous articleGeneralovo “Krasno -Razmišljanje O”BOGOJAVLJENJU”
Next articleNema mirne Bosne, a ni Hercegovine – bez izmjene izbornog Zakona