Home Kultura Povjesno politički komentar…nikad više zajedno…nakon livanjskog jednoumlja svi putevi vode u paralele.

Povjesno politički komentar…nikad više zajedno…nakon livanjskog jednoumlja svi putevi vode u paralele.

504
0
Livno 9.2.2021 godine će ostati zapisano u povijesti zbog kratkovidnosti političkog sebeljublja jedne osobe a na štetu zajedništva  hrvatskog naroda.
analiziranjem povijesti možemo reći da je bilo sličnih događaja ali  u važnom trenutku kakav je ovaj s pogledom na potrebu zajedništva nije bilo. zbog svega navedenog možemo kazati da opasnijeg jednoumlja nije bilo niti veće štete zbog pojedinca egoiste u politici.
Takav politički gaf se više nikad neće dogoditi, jer nakon sramotne odluke u Livnu više nema zajedništva hrvatskog političkog korpusa u BiH. Pričat će se na dužoj vremenskoj  distanci, a sad se šuti o zlu koje se dogodilo.Slikovni rezultat za borjana krišto
Nevjerovatno je kako se dogodilo i kako je izišlo izvan kontrole jedne tako važne institucije. i kakav je ishod??? Kome se nanijela štete???   Hrvatskome narodu koji toliko vapi za zdravom politikom i poštenim i dobronamjernim političarima. ostat će zabilježeno i “ditetu nakon diteta” kako se ponašala oholica, zamjenica predsjednika, a predsjedništvo preuzelo odgovornost za izbacivanje Hrvata iz Tomislavgrada i Kupresa. Zanimljivo je kako nikad veća šutnja naroda nije bila a svatko zna koliko je opasna šutnja.
Narodna mudroslovica kaže “nema veze što se priča ako nije istina, ali je  propast ako se šuti a istina je”
E moj narode, šta dočekašmo, ubi nas šutnja a istina je….razbijeno je hrvatsko zajedništvo
Slikovni rezultat za vukadin borjana čović
ANALITICKI TIM BPZ
VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA
Previous articleZovu me Sjećanja ali, misli,..”Kako Sačuvati Hrvatsko Zajedništvo i Kupres”..
Next articleFra Mladen Rozić u Međugorju: Bez Boga svijet je već mrtav