Home BIH Tjedni komentar… Radu Krivokapić Radonjić dobitnicu nagrade za najbolju svjetsku modnu dizajnericu...

Tjedni komentar… Radu Krivokapić Radonjić dobitnicu nagrade za najbolju svjetsku modnu dizajnericu je upravo taj uspjeh doveo do dugoročne suradnje sa medijskim svijetom 21-og stoljeća.

18511
0
Logično pitanje u ovo vrijeme kada mediji kontrolirano kreiraju kaos, strah, neizvjesnost, ipak ovakva radosna i pozitivna vijest o uspjehu se proširila daleko. Znakovito želimo lijepe vijesti čitati. Evo jedne… u konkurenciji velikog broja zemalja svijeta. Rada Krivokapić Radonjić je u Londonu dobila nagradu od “Corporate LiveWire” za projekt KOVILM koji predstavlja kreaciju preoblikovanja dva tradicionalna modna detalja u novi jedinstveni. Izrada je ručna uz mogućnosti za izbor boje, dodavanja monograma vlasnika i slično. KOVILM će biti trajno prepoznatljiv u budućim trendovima.
Ovih dana će se i na našim prostorima mnogo više znati o Radi jer je zadivila svijet. Zahvaljujući “Tjednom komentaru”  otvoren je novi medijski put modne dizajnerice i stilistkinje. Uslijedili su pozivi na različite događaje i susrete, naravno da sam rado pristupio povezivanju i organiziranju susreta uz medijsku podršku naših portala. Zanimljivo, mnogo je komentara i gledanost je znakovito porasla, zahvaljujem svima.  Najbolji komentar je dao jedan od naših vodećih ako ne i svjetskih novinara, pjesnik  Dragan Marijanović. “spojila je nespojivo u umjetnosti i kulturi”
Također se javio i večernjakov svjetski urednik, novinar i pjesnik Frano Vukoja za intervju s “svjetskom dizajnericom”
Vidljivo je krenula nezaustavljiva lavina medijske gladi za ovakvim pobjedama, valjda su političke teme napetosti zasitile mnoge te traže radost, drugačije ne bih mogao objasniti veliki skok gledanosti i komentara na portalima. Također zovu urednici Kviskoteke odnosno Ukrštenice. Traže suglasnost za korištenje podataka u Ukrštenici od Rade Krivokapić Radonjić dobitnice nagrade za najbolju svjetsku modnu dizajnericu. Potrebna je i fotografija nagrađenog modnog detalja KOVILM i dizajnerice svjetske pobjednice.
Kovilm dizajniran 20. aprila 2019.

Najpoznatije svjetske manekenke – Rada Krivokapic Radonjic

Važno naglasiti kako Rada ističe zasluge svojih roditelja za trasirani put uspjeha a posebno brat poznat po imenu Radoslav-Rajo  Pomorac koji joj je učinio život ljepšim i bio podrška kad je bilo najteže.
Rada je ostvarila svoj san upravo onako kako je zamišljala kad je bila tinejdžerica. Majka je četvero djece i svjetska je dizajnerica.  Zanimljiv životni put zacrtan snažnom željom i talentom, uspješno se realizirao snagom ustrajnosti.
Upravo poštujući talent i trud odlučili smo biti promotor i podrška svjetskoj dizajnerici iz Kotora. Uzavrelo 21 stoljeće puni medijski prostor tamnim temama, zlo je popularno, dobro se rijetko promovira, i ljudi se lakše prepuste i ispune negativnim emocijama, a Uprava naših portala ide suprotnim putem… želimo biti promotori dobra, rada, uspjeha i zadovoljstva. Medijska  publika nam je potvrdila kako je to dobar izbor, te stoga u 2024. godini smo podrška i promotori uspjeha koji su rezultat  ustrajnog rada i talenta.
Vjerovatno će nam Tjedni komentari, kolumne i intervjui sa Radom Krivokapić Radonjić biti redovite.
A možda se o  Radi jednog dana napiše knjiga o njenom životnom putu i uspjehu.
Kovilm je modni detalj koji je dizajnirala Rada Krivokapić-Radonjić modna kreatorka i stilistkinja | Rada Krivokapic Radonjic

 Najava: 10 najljepših Crnogorki

Autor objave: Mladen Ljubić Vajta
Previous articleMEDVED U MOSTARU: Sva prava koja imaju branitelji iz RH imaju i branitelji koji su bili pripadnici HVO-a
Next articlefra Miljenko Stojić, vicepostulator Sretan i blagoslovljen Uskrs!