Home Kultura Vlasnik Brodosplita postao otac po deveti put!

Vlasnik Brodosplita postao otac po deveti put!

1865
0

VLASNIK Brodosplita Tomislav Debeljak (43) postao je otac po deveti put. Sretnu vijest vlasnik splitskog brodogradilišta objavio je na svom Facebook profilu.


Supruga Danijela i on djevojčici koja je rođena 2. siječnja dali su ime Korina. Debeljaci tako sad imaju pet djevojčica i četiri sina.

– Prevagnule su žene, napisao je ponosni tata, koji je više puta isticao koliko voli djecu te da će ih još imati.

Debeljak posljednje četiri godine živi na relaciji Samobor – Split. Dok mu je obitelj u Samoboru, on provodi radni tjedan u Splitu otkada je njegova tvrtka DIV od države kupila posrnuli Brodosplit. Vikende provodi s obitelji, a djecu, kako je otkrio u jednom razgovoru, obožava.

Supruga Danijela je osoba kojoj se divim jer, zbog mojeg posla, sama vodi brigu o djeci. Radim i po dvadeset sati na dan, dođem petkom, vraćam se u Split nedjeljom, ali ona nadoknađuje moju odsutnost. Sretan sam čovjek s tako velikom obitelji’, prenosi 24 sata njegove riječi otprije nekoliko godina, kada je dodao da bi svaki izostanak s posla u Brodosplitu mogao značiti izgubljene milijune kuna.

 

Osim novopredošle Korine Danijela i Tomislav Debeljak roditelji su Katine, Filipa, Željka, Jakova, Klare, Lede, Anastazije i Tomislava.

Megy M./Foto:facebook

Previous articleZnanstvenik Igor Štagljar sinoć je na HTV-u zvučio uvjerljivo: “Lijek protiv raka pluća je spreman”
Next articlePublika će nas nositi, naše je da uzvratimo odličnom igrom