Home Ostalo ZOVU ME SJEĆANJA “GLASOVAT ĆU PO SAVJESTI I DATI GLAS LISTI HDZa”...

ZOVU ME SJEĆANJA “GLASOVAT ĆU PO SAVJESTI I DATI GLAS LISTI HDZa” (da mi bude mirna savjest)

903
0

Svi mi imamo svoj unutarnji glas koji se javlja u svakom čovjeku. Taj glas je često u sukobu sa našim pragmatičnim životom. Traži čovjek mnogostruka opravdanja i pravda se jer ga savjest muči (hvala Bogu još je ima) Život u ne skladu sa samim sobom ostavlja vidljiv trag na tijelu i duši. (svi su krivi samo je on prav, pametan, sve zna, najbolji je ali  djela su slaba, mnogo “napada” a malo “djeluje” kako bi promijenio što može)Nije dobro raditi protiv interesa svoga naroda, niti je dobro glasovati protiv politike koja zastupa sve hrvate širom svijeta. Sjetimo se tko je radio protiv te smanjio broj zastupnika u Saboru koji žive izvan Repoblike Hrvatske. Povijest Hrvata je tako teška i tužna da nikako teritorij ne može biti granica pripadnosti. Politike koje zastupaju granice kao eliminaciju političkog zastupanja su protiv hrvatskog naroda. (“Odbačeni kamen posta’ zaglavni”)
Dobro je kritizirati i “šamarati”, zahtijevati odgovornost i čestitost svojih političkih predstavnika. To su “obiteljski” problemi koji se riješavaju unutar  zajednice. Ali u vanjskom političkom životu moramo znati braniti i očuvati sve očuvane, prepoznatljive i krvlju predaka plaćene te do današnjih vremena sačuvane vrijednosti. Odlučni i hrabri biti,  oprostiti  ali istinu zastupati.
Snaga zajedništva hrvatskog naroda je pokazala da možemo opstati uz Božiju pomoć i naše žrtvovanje za Dom i Domovinu


Uvijek kad su izbori bilo u RH ili BiH srce me uznemiri  i traži “odmazdu” za mnoge krivice vlasti koju bi trebalo sankcionirati ali savjest i duša mi govori da su pojedinci prolazni a “narod” je trajan ma gdje razasut bio,  a stožerna politička opcija će opstati i ostati s hrvatskim narodom kao brod kojem smjer ne možeš izmijeniti. Svi problemi i bolesti su prolazni, ali stablo od 30 godina je snažno i korijen je stabilan. To je stablo koje će opstati a svaki loši plod će se osušiti i završiti tamo gdje mu je mjesto.
Zato narode moj, ne nasjedajte ni na kakve “nove” koji su kreirani kako bi nas “razvodnili” a propast nadvladala i dokrajčila sve što jeste Hrvat i hrvatski narod. Narode moj, ne dozvolite da vas prevare ni nagovorom da ne izlazite na glasovanje (“jer ne mogu ništa promijeniti”) ali znaj moj narode kako su  “ne činjenjem”  najveće promjene napravljene – Zato moj narode, slušaj svoju savjest, iziđi na glasovanje, imaš pravo ali i odgovornost, pomozi opciji koja čuva i njeguje vrijednosti hrvatskoga naroda širom svijeta, HDZ i Franjo Tuđman su neraskidive vrijednosti i veze koje su neuništive dok ih hranimo i branimo. (ZDS)
Lijep je osjećaj znati da si učinio sve što je u tvojoj moći za svoj narod.
Uvažavajući sve političke opcije, a temeljem činjenica želimo biti konkretni i korektni prema onima kojih više nema, grijeh je šutjeti zato pozivamo sve na aktivizam kako bi iskazali stav a sačuvali krvlju očuvane  vrijednosti i obilježja hrvatskog naroda bilo gdje da živi. Analitički Tim bpz.ba Voditelj Tima Mladen Ljubić-Vajta

Previous articlePLENKOVIĆ: Zalagat ćemo se i dalje za punu ravnopravnost svih konstitutivnih naroda u BiH
Next articleIvan Pajdek “ŠTO SU KOME, BILA KRIVA DJECA”